Tandlægeskræk

Til klienter med tandlægeskræk er der afsat ekstra god tid til samtale og behandling.

Tandlægeskræk og tilvænning

Behagelig og beroligende musik under behandlingen

Ved indretningen af klinikken har jeg tænkt på klienter med tandlægeskræk. Det vil sige i lyse, varme farver og hjemmelig hygge samt god belysning og en rigtig god udsigt. Du kan høre behagelig og beroligende musik under behandlingen, som sker i rolige omgivelser – dvs. ingen lyde af boring i tænder osv. Et tæppe er godt at få over kroppen, da det kan virke afslappende og ved bestilling tilbyder jeg paraffinbehandling af hænderne.

Til klienter med tandlægeskræk er der afsat ekstra god tid til samtale og behandling; og der er f.eks. mulighed for at få lavet behandlingen over flere gange, så vi kan vænne os til hinanden.

De fleste behandlinger kan laves smertefrit

Fordi udstyret i dag er udviklet til netop det. Hvis der alligevel er behov for bedøvelse til behandlingen, findes der i dag også kanylefri bedøvelse.

Tankefelts terapi mod tandlægeskræk er det jeg bruger oftest, da det har sin virkning efter 10 – 15 minuttter. Det er nemt at udføre og det er smertefrit. Man banker let på nogle akupunktur punkter samtidig med, at der siges nogle ord. Jeg kan desuden tilbyde akupunktur, der er en bibeskæftigelse, som jeg har uddannet mig i.